×
Získat peníze Co je potřeba Jak to funguje Zavoláme vám Peníze ihned Nejčastější dotazy O nás Kariéra Blog Kontakt Slovník pojmů

Online půjčka Pro podnikatele Pro mladé Pro důchodce Na auto Půjčka o víkendu Půjčka ve zkušební době Půjčka pro Slováky Půjčka pro studenty

Jak Peterovi pomohla naše půjčka 20 000 Kč?

Jak Peterovi pomohla naše půjčka 20 000 Kč?

V České republice žije přes půl milionu cizích státních příslušníků z celého světa. Podle statistického úřadu více jak 100 tisíc cizinců tvoří Slováci, z nichž jen necelá polovina má zde zřízený trvalý pobyt. Nejčastěji sem přichází za lepší prací nebo tu zůstávají po studiu na vysoké škole. A to je právě případ našeho klienta Petera. Po střední škole se rozhodl navštěvovat univerzitu v Brně, která nabízela jeho vysněný obor. Za pět let studia si Brno zamiloval a našel si dobré přátelé. Rozhodl se proto po dostudování školy v České republice zůstat na trvalo.

Nebylo to však tak jednoduché, jak předpokládal. Čekalo ho shánění zaměstnání a nového bydlení.  Sehnat si zaměstnání není, navíc v dnešní době, nic snadného. Bydlení zase, vzhledem k situaci na realitní trhu, není levná záležitost a univerzitní kolej už nebyla nic pro něj. 

Zaměstnání nakonec sehnal, ale hlavním problémem byl pro něj nedostatek financí. První výplatu ještě nedostal a jako student neměl v podstatě možnost si našetřit větší množství peněz, aby mohl zaplatit kauci na nájemní bydlení. Chtěl proto využívat jeden z bankovních produktů a na kauci si sjednat půjčku 20 tisíc. Nejenže musel vyplňovat štosy papírů a dokládat množství dokumentů, navíc mu byla půjčka zamítnuta. Obešel několik poboček různých bank, ale vždy odcházel s prázdnou. Nikde se nedozvěděl pravý důvod, proč jeho žádosti byly zamítnuty. Obecně ale banky nejsou moc ochotné půjčovat čerstvým absolventům a cizincům, třebaže jsou ze sousedního Slovenska, a ještě si zde nestihli zařídit trvalý pobyt.


Nakonec se obrátil na naši společnost. A udělal dobře. COOLCREDIT totiž vytvořil nebankovní půjčku, která je přímo určená pro naše slovenské spoluobčany. Zároveň jsme neměli problém s tím poskytnout Peterovi půjčku ve zkušební době. Výše půjčky až 25 000 Kč uspokojí většinu potřeb, když jde jen o to překlenout období do další výplaty. Naše půjčka pro Slováky se nijak neliší od běžných půjček pro české občany. Podmínky pro její získání jsou stejné a není potřeba mít v České republice zřízený trvalý pobyt. Stačí jen vyplnit krátký interaktivní formulář se základními údaji o Vás, nahrát doklad totožnosti a potvrzení o příjmu. Půjčka může být následně ihned vyplacena na Váš bankovní účet. Vše tedy vyřídíte online a nemusíte si sjednávat žádnou schůzku, veškeré informace a následně i vyplnění žádosti si můžete projít v klidu doma u počítače. Rychlý schvalovací proces je zárukou, že se vám dostane odpovědi na žádost téměř obratem. Podívejte se, co o nás říká Peter:

Spoločnosť COOLCREDIT ma zachránila v neľahkej situácii. V situácii, kedy ma odmietla každá banka a myslel som, že už nenájdem iné východisko. Dôverovali mi aj napriek tomu, že som slovák a ešte k tomu v skúšobnej dobe. Vďaka nim môžem bývať v krásnom byte. Som moc vďačný ...

Peter nakonec díky naší půjčce 20 000 Kč kauci na byt zaplatil, a našel tak zázemí pro svůj spokojený život. Vyzkoušejte naši půjčku pro Slováky i vy nebo se poraďte s našimi operátory.


Potřebujete půjčit?

-
+
od 5 dní
do 30 dní

Jak rychle dostanu peníze?

Když odešlete žádost
TEĎ v 14:00
Podepíšete smlouvu (pomocí SMS)
do 1 minuty
Přiložíte kopii OP
do 2 minut
Přiložíte výpis z účtu
do 2 minut
Vyhodnotíme žádost
do 5 minut

Peníze můžete dostat již v 10:03

Platí v případě vyplacení půjčky na Váš bankovní účet v rámci stejné banky

Přečtěte si také

Chcete poradit ohledně půjčky?

Potřebujete radu? Jsme tu pro Vás!